Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.21 secunde)
BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si Bancpost au fost institutiile de credit a caror activitate s-a remarcat in acest context. BCR este lider in ceea ce priveste noutatile oferite clientilor anul trecut, cu nu mai putin de 14 produse si servicii noi.
Primele trei mari banci din sistem, Banca Comerciala Romana (BCR), BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank, controlau la sfarsitul lui 2006 peste 50% din totalul activelor nete, se precizeaza in comunicatul BNR.
In plus, prezenta obligatiunilor Bancii Mondiale si asteptata listare a actiunilor BCR vor duce la o crestere a tranzactiilor pe piata secundara.
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) ieri un protocol de colaborare pentru sustinerea investitiilor realizate de catre intreprinderi nou infiintate si microintreprinderi.
In aceste conditii, sistemul bancar va putea construi produse de economisire si creditare cu dobanzi fixe si maturitati medii/lungi", ne-a declarat Lucian Claudiu Anghel, economist-sef la Banca Comerciala Romana (BCR).
Creditul Camin Super BCR Banca Comerciala Romana (BCR) ofera un credit imobiliar, numit Camin Super BCR, la care percepe o dobanda fixa pe o perioada de un an de 5,8%, pentru finantarile in euro.
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
Cea de-a patra banca comerciala din sistem, BCR, poate sa lanseze pe piata produse de creditare în conditii „relaxate“.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat in primele sase luni un profit net de 403 milioane de lei, in scadere cu aproximativ 10% fata de rezultatul obtinut in primul semestru din 2006, potrivit Mediafax, care citeaza surse din banca.
Banca Comerciala Romana (BCR) va derula platile si va administra garantiile pentru piata ziua urmatoare (PZU) a OPCOM, dupa ce a castigat licitatia organizata de operatorul pietei de energie, au declarat pentru surse din industria energetica, citate de Mediafax.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea companiei BCR Administrare Fond de Pensii ca administrator pe segmentul pensiilor private obligatorii, precum si a prospectului schemei de pensii a BCR Fond De Pensii Administrat Privat.
Acestea pot fi numarate pe degete“, noteaza www.finzoom.ro, care subliniaza faptul ca nu exista credite special dedicate acestor categorii de solicitanti, produsele standard fiind doar adaptate.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat luni un nou logo, cea mai importanta schimbare fiind alaturarea literei S, simbol al bancilor de economii ti al Erste Bank, acesta fiind un element comun tuturor subsidiarelor grupului Erste.
Banca Comerciala Romana (BCR) va avea 8.200 de angajati la sfarsitul lui 2008, cu 22,6% mai putin fata de iunie 2007, cand erau 10.600 de salariati, a anuntat presedintele Erste Bank, Andreas Treichl.
Ponderea creditului ipotecar in Produsul Intern Brut (PIB) va creste de la circa 3%, cat este in prezent, la 7% la sfarsitul anului 2009, a declarat vicepresedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Martin Skopek.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa acorde imprumuturi fara avans pentru investitii imobiliare. Astfel, BCR ofera trei variante de imprumuturi pentru investitii imobiliare, in functie de nivelul avansului, se arata intr-un comunicat al bancii.
Banca Comerciala Romana (BCR) a scumpit, de luni, creditele in lei si in euro, prin majorarea cu 0,5% a dobanzii pentru aceste imprumuturi, dar a urcat si dobanzile pentru depozitele in lei si euro cu pana la 0,8%, pentru a stimula economisirea.
Luni, Banca Comerciala Româna (BCR) a majorat nivelul dobânzii la creditele în lei si euro cu 0,5 puncte procentuale. ... BCR nu este însa singura banca din sistem care vine cu majorari de dobânda la credite.
Astfel, in luna iulie, procurorii din cadrul Parchetului National Anti-Coruptie (actualul Departament National Anti-Coruptie) au finalizat urmarirea penala fata de functionari bancari si administratori de societati comerciale din Bucuresti, pusi sub invinuire in dosarul privind acordarea ilegala de credite si neurmarirea utilizarii acestora conform destinatiilor de catre centrala Bancii Comerciale Romane (BCR), Romanian International Bank (RIB) si Banca RomA¢neasca.
Clientii bancilor Bancpost, BCR si Raiffeisen au fost in ultimele zile tinta unor atacuri de phishing, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de online banking sau sa raspunda la cateva intrebari referitoare la serviciile bancii pentru 20 de euro, a anuntat, miercuri, BitDefender.Modalitatea de fraudare prin e-mail cunoscuta sub numele de "phishing" consta in transmiterea de mesaje catre utilizatori de casute postale electronice prin care li se solicita acestora date personale de identificare.Mesajele trimise catre clientii BCR si Bancpost au acelasi continut, sunt trimise de pe acelasi IP, iar link-urile din mesaje trimit catre acelasi server de gazduire, ceea ce ar putea insemna ca autorul este acelasi in ambele cazuri, se arata intr-un comunicat al producatorului de solutii si aplicatii de securitate BitDefender.Mesajele catre clientii Raiffeisen contin insa un template diferit si este trimis de pe un alt IP.
google-analytics.com